Vergroot uw bestaande opslagcapaciteit tot 50% met de veelzijdige Aisle-Master

Aisle-Master versus Reach trucks

Gangpadbreedte
De Aisle-Master is geschikt om te werken in gangpaden vanaf 1800 mm breed. Reach-trucks daarentegen hebben minimaal een gangpadbreedte nodig van 2600 tot 2800 mm en heftrucks min. 3500 mm, wat resulteert in een ruimtebesparing van 30% en 50%.

Vloerspecificaties
Een reachtruck kan alleen op gladde geŽgaliseerde vloeren rijden om schade aan het electrisch gedeelte en de smalle vulcolan wielen te voorkomen. De Aisle-Master heeft geen speciale vloerspecificaties nodig.

Binnen- en buitengebruik
Reachtrucks kunnen soms buiten worden gebruikt, mits het niet regent en het vloeroppervlak glad is. Het gebruik van reachtruks buiten zal ten koste gaan van de levensduur, meer onderhoudskosten en uitval met zich meebrengen. De Aisle-Master kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, gelijk als een normale heftruck, ongeacht welke weersomstandigheden en welke ondergrond.

Opslag en laden/ lossen (Double handling)
Reachtrucks worden meestal ondersteund door normale heftrucks voor het laden en lossen, wat resulteert in een langere laad/ los cyclus, en de kans dat de producten beschadigen door de dubbele handeling. De Aisle-Master pakt het product van, of zelfs uit de truck en kan direct het product in de stelling wegzetten.

Arbeidsomstandigheden
Omdat reachtrucks altijd ondersteund worden door heftrucks, zal men twee verschillende chauffeurs nodig hebben en zullen de kosten daardoor stijgen. Bij de Aisle-Master heeft u genoeg aan 1 chauffeur!

Gezichtsveld
Reachtrucks hebben een slechte doorkijk door de mast, dit komt door de middencilinder, kettingen en slangen. Het design van de Aisle-Master ten opzichte van een reachtruck is dat de chauffeur een goede doorkijk heeft op de pallet en vorken gedurende de complete handeling.

Dowload de Aisle-Master produktfolderDownload, door middel van het klikken op nevenstaand icoontje, de Aisle-Master produktfolder in PDF-formaat voor o.a. typespecificatie.

 

De Aisle-Master in de dagelijkse praktijk >

 

Details

detail

 

detail

 

detail

 

detail

 

meer detailfoto's >